iUni AD1 Kettős adapteres kémkamera, Wi-Fi, Full HD, mozgásérzékelővel

RRP price: 35 206,61 Ft
31 998,72 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
26 889,35 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 550102
Raktáron

Leírás

BETÖLTÉS ÉS ELLENŐRZÉS

Ez a többfunkciós eszköz nemcsak egyszerű dugaszoló adapterként, hanem diszkrét és hatékony felügyeleti eszközként is szolgál.

A kamera stratégiai elhelyezése lehetővé teszi a terület panorámaképét, a kiváló minőségű objektív pedig tiszta és részletes képeket rögzít. A kamera egy erre a célra kifejlesztett mobilalkalmazáson keresztül távolról is vezérelhető és elérhető, így teljes körű felügyeletet biztosít, még akkor is, ha fizikailag nem tartózkodik a térben.

A két USB-töltőport lehetővé teszi a mobileszközök, például telefonok, táblagépek vagy okoseszközök áramellátását, így nincs szükség külön töltőkre.

Az USB-portok mellett az adapter két szabványos konnektorcsatlakozóval is rendelkezik, így közvetlenül a konnektorból csatlakoztathatja az áramot igénylő eszközöket.

128 GIGABÁJTOS MICROSD KÁRTYAHELY A 24/7 FELÜGYELETHEZ

A kémkamera által támogatott memória egy microSD-kártya legfeljebb 128 Gb (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat későbbi megtekintés céljából elmentheti.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

Nincs beépített akkumulátor, egyszerűen csatlakoztassa a kamerát a tápegységhez a non-stop filmezéshez.

BEÉPÍTETT FULL HD VIDEO KAMERA

A kettős aljzatadapterrel töltheti mobiltelefonját vagy más elektronikus eszközeit, és közben videókat rögzíthet.

A beépített Full HD videokamera 1920x1080 pixel felbontású képeket és videókat tud rögzíteni. Ez tiszta és részletes képeket biztosít, amelyek ideálisak egy helyiség megfigyeléséhez vagy fontos események rögzítéséhez.

Egyszerűen csatlakoztassa a kémkamerát egy konnektorba, és azonnal elkezd filmezni. Ezért a kémkamerát soha nem szükséges tölteni, mivel az áramellátás a konnektoron keresztül történik.

INTELLIGENS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

A kamera dugaszoló adapter a legegyszerűbb módot kínálja arra, hogy akkor is áram alatt maradjon, amikor nem tartózkodik otthon.

Az intelligens mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a mozgásérzékelő működésbe lépésekor riasztásokat kapjon, így soha nem marad le egy fontos eseményről sem. Az alkalmazáson belüli mozgásérzékelő érzékenységét beállíthatja: magas, közepes, alacsony, kikapcsolt.

Minden kisebb mozgást pontosan rögzít, és azonnal riasztja Önt.

WI-FI / PONT-PONT KAPCSOLAT

A P2P kémkamera lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonodról vagy a tabletedről nézd meg a felvételt, ha 5-10 méteren belül vagy a kamerától. Vagy ha van vezeték nélküli internet az Ön tartózkodási helyén, akkor a mini kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a routeréhez, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera lesz, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megfigyelhesse.

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie az UmeLine alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz).

Az iUni AD1 kémkamera hálózati kapcsolat nélkül is működik. Helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza), majd csatlakoztassa a töltőt a konnektorba úgy, hogy az a filmezni kívánt szög felé legyen rögzítve, és a kamera automatikusan elkezdi a filmezést. Vegye ki a memóriakártyát az adapterből, helyezze be a számítógépbe, és nézze meg a felvételeket.

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS

Az adapter a legtöbb helyen használható, és kompatibilis a szabványos konnektorokkal.

Két szabványos elektromos aljzattal rendelkezik, így olyan eszközöket csatlakoztathat, amelyek töltést igényelnek az aljzaton keresztül, például laptopokat, telefontöltőket vagy más elektronikus berendezéseket.

A 10A maximális teljesítményű és 250V tápfeszültségű adapter elegendő energiát képes biztosítani a nagyobb áramfelvételű készülékek töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy több eszköz egyidejű töltését is támogatja anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne, vagy túlterhelési problémákat okozna.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Szín: fehér
- Videófelbontás: Full HD 1920*1080 15fps
- Videó formátum: MP4
- Fényképfelbontás: 1920*1080
- Fénykép formátum: JPEG
- Wi-Fi
- Operációs rendszer: Android/iOS
- Memória: MicroSD kártya legfeljebb 128 GB-ig (nem tartozék)
- Mikrofon
- Mozgásérzékelés
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Beépített akkumulátor: nincs
- Az akkumulátor élettartama: korlátlan - tápegységhez csatlakoztatva
- Tápfeszültség: 250V
- USB port kimenete: DC5V = 2100mA max.

- Méretek: 112 x 51 mm
- Csomagolási méretek: 120 x 70 x 70 mm
- Súly: 74 g

A CSOMAG TARTALMAZZA:

- 1 x iUni AD1 kettős adapteres kémkamera

- 1 x felhasználói kézikönyv

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz használata esetén tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata nem megengedett az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezése nélkül. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
550102
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba
Használja a címet.
Videófelvétel
Működési autonómia
Korlátlan - Áramforrás
Maximálisan támogatott memória
128 GB
Operációs rendszer
Univerzális
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080

Ajánlott termékek