iUni IP07 WiFi kémóra kamerával, Full HD, 160 fok, éjszakai látás, mozgásérzékelő, P2P

[1]
RRP price: 35 994,85 Ft
15 953,17 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 126,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 500978
Raktáron

Leírás


ceas-spion-cu-camera-wifi-iuni-spycam-ip07-full-hd-160-grade-night-vision-senzor-de-miscare-p2p_1144.png

IUNI IP07 - KIVÁLÓ MEGOLDÁS OTTHONA ÉS IRODÁJA FELÜGYELETÉRE.

Az iUni IP07 nem csak egy digitális asztali óra, hanem egy rejtett kémkamera is, amely egy egyszerű vezeték nélküli IP-kamerához hasonlóan valós idejű képet ad környezetéről.

Ez a kémkamera digitális ébresztőóraként is működik, és hasznos arra, hogy diszkréten rögzítsen mindent, ami otthonában vagy irodájában történik.

A lencse kivételesen jól elrejtett és tökéletesen beleilleszkedik az óra kialakításába, és mivel gyakran előforduló tárgy, nem fog gyanút kelteni.

Nagyon alkalmas gyermekek, idősek megfigyelésére, valamint család- és vagyonbiztonságra.

DISZKRÉT KIALAKÍTÁS

Ha extra biztonságot szeretne otthonában, nappalijában vagy hálószobájában, akkor állítsa be ezt a rejtett kamerás ébresztőórát, amely szinte észrevehetetlen és kiválóan alkalmas arra, hogy szemmel tartsa otthonát. A széles látószögű lencse lehetővé teszi, hogy az egész szobát filmezze, ahol a kémóra található.

Az iUni IP07 kémóra 1920X1080P felbontású videót rögzít 25 képkocka/másodperc sebességgel. A kamera IR LED-ekkel van felszerelve, amelyek 940 Nm frekvencián bocsátanak ki fényt, ami az emberi szem számára láthatatlanná teszi őket, de rendkívül hasznos a minőségi felvételek eléréséhez fényerősségtől függetlenül.

Ez az asztali órába rejtett kémkamera kiváló választás az otthoni biztonság javítására. Bárhol elhelyezheti, ahol úgy érzi, hogy személyes tárgyai veszélyben lehetnek.

ceas-spion-cu-camera-wifi-iuni-spycam-ip07-full-hd-160-grade-night-vision-senzor-de-miscare-p2p_3.png

MULTIFUNKCIONÁLIS

Valós idejű hang + videó felvétel és megtekintés - 1080P HD felbontással és tiszta képpel, stabil WIFI kapcsolaton keresztül könnyen párosítható bármilyen okostelefonnal, táblagéppel vagy laptoppal, ez a kémkamera emellett rendkívül széles, 160 fokos látószöget élvez, így a szoba minden fontos sarkába eljut.

Mozgásérzékelés - a kamera támogatja a mozgásérzékelő rendszert, állítható érzékelési gyakorisággal. Ez a rendszer pontosan érzékeli a behatolókat, és valós idejű értesítéseket küld a mobiltelefonjára.

Támogatja az akár 32 GB-os kártyát hurokfelvétellel (a kártya nem tartozék) - rendelkezik egy micro SD-kártya foglalattal, ahová akár 32 GB-os memóriakártyát is elhelyezhet az összes felvétel tárolásához.

Felvétel és töltés egyszerre (napi 24 órában működik) - ez a wifi rejtett kamera újratölthető akkumulátorral van felszerelve, teljesen feltöltve kb. 7 órát tud rögzíteni (kb. 5 órára van szüksége). A folyamatos működéshez csatlakoztathatja konnektorba vagy hordozható áramforrásba.

Wifi IP P2P hálózati funkció - az órát közvetlenül csatlakoztathatja az útválasztójához, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP kamera, amely lehetővé teszi a megfigyelést a világ bármely pontjáról.

Támogatja az alkalmazáson belüli megtekintést és vezérlést - csak töltse le az alkalmazást és kövesse a használati utasítást, majd mindent megtekinthet telefonján, táblagépén vagy számítógépén.

Éjszakai felvétel - a 9 láthatatlan IR LED lehetővé teszi, hogy minőségi képeket rögzítsen, függetlenül a szoba fényerejétől, ahová az órát helyezte.

Teljesen aktív digitális óra funkciók - az óra teljesen működőképes, egy hagyományos óra minden funkciójával (óra kijelző, ébresztő, dátum).

SPECIFIKÁCIÓK:

- Videófelbontás: 1920x1080P / 1280x720P / 640x480P
- Videó formátum: AVI
- 25 képkocka másodpercenként
- Felvételi szög: 160 fok
- 5 MP, CMOS érzékelő
- Éjszakai látás
- Mozgásérzékelés hatótávolsága: 6 m
- Tömörítési formátum: H.264
- Hangrögzítési tartomány: 5m
- Energia: 2400mAh/3.7V
- Páratartalom: 15- 85%
- Memóriakártya: TF
- Maximális memóriakártya kapacitás: 32GB
- Videólejátszó szoftver: VLC Player/ SM Player
- PC operációs rendszer: Windows / Mac OS X
- Telefon operációs rendszer: Android / iOS
- Méretek: 43*37*102 mm

ÚTMUTATÓK: A KÉSZÜLÉKET A KÖVETKEZŐ MÓDON LEHET HASZNÁLNI: - A KÉSZÜLÉKET NEM KELL HASZNÁLNI:

- Töltse le a Google Play vagy AppStore alkalmazásból az UmeLine alkalmazást, majd kapcsolja be a készülékét.
- Keresse be a vezeték nélküli hálózatokat a telefonjával, és megtalálja az óra által kiadott hálózatot, jelszó nélkül. Miután csatlakozott az óra hálózatához, nyissa meg a fent említett alkalmazást, és helyi szkenneléssel adja hozzá az eszközökhöz. Az eszköz hozzáadása után menjen vissza az eszköz hozzáadása, Hálózati beállítások menüpontba, hagyja ott az óra hálózatát beállítva, nyomja meg a következő gombot, majd válassza ki a vezeték nélküli hálózatot, amelyhez az órát csatlakoztatni kívánja, állítsa be a jelszót és mentse el. Ezután az óra újraindul, és csatlakozik a választott vezeték nélküli hálózathoz, és a fent említett alkalmazáson keresztül bárhol a világon megtekintheti az órát.

ceas-spion-cu-camera-wifi-iuni-spycam-ip07-full-hd-160-grade-night-vision-senzor-de-miscare-p2p_5.png
A CSOMAG A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

- 1 x iUni IP07 Wi-Fi kamerás karóra
- 1 x USB kábel
- 1 x felhasználói kézikönyv

Hazugságok:

- Figyelmeztetés! A csomag nem tartalmaz memóriakártyát.

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amely természeténél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkezik, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák a felügyeleti termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen kamera használata esetén tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy videómegfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata nem megengedett az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezése nélkül. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

5, 5 csillagból
Based on 1 votes
Csillag 5
100%
Csillag 4
0%
Csillag 3
0%
Csillag 2
0%
1 csillag
0%
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása
D
Dragos P
2022. máj. 09.
Pro: Calitate a sunetului si a imaginii mai buna decat ma asteptam. Recomand cu incredere!

Részletek

SKU
500978
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba, Órák
Használja a címet.
Videófelvétel
Operációs rendszer
Android, Mac OS, Windows, iOS
Szögek
160 °
Készenléti autonómia
8 h, Nelimitat - Sursa curent
Fénykép felbontása
5 Mpx
Videó felbontás
1920 x 1080