iUni PR1 fali dugós kémkamera, Wi-Fi, Full HD, mozgásérzékelővel

RRP price: 36 810,56 Ft
31 998,72 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
26 889,35 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 550096
Raktáron

Leírás

BETÖLTÉS ÉS ELLENŐRZÉS

A kémkamerás fali aljzat egy ötletes és diszkrét megoldás a helyiségek megfigyelésére, amely tökéletesen ötvözi a hagyományos fali aljzat funkcionalitását és a megfigyelő kamerák fejlett technológiáját.

A bármely helyiségbe harmonikusan illeszkedő kialakítású fali aljzat diszkréten elrejt egy Full HD felvevő kamerát, így biztosítva, hogy ne keltsen feltűnést, és stratégiailag úgy helyezhető el, hogy széles látómezőt fedjen le. A készülék Wi-Fi csatlakoztathatósága lehetővé teszi a valós idejű videostreaming vagy a tárolt felvételek távoli elérését okostelefonján vagy táblagépén található, erre a célra szolgáló alkalmazás segítségével.

Az aljzat két beépített USB-porttal is rendelkezik, ami további hasznosságot biztosít a mindennapokban. Elektronikus eszközeit, például okostelefonjait vagy táblagépeit töltheti, miközben élvezheti a diszkrét felügyelet előnyeit.


128GB-OS MICROSD KÁRTYAHELY A 24/7 FELÜGYELETHEZ

A kémkamera által támogatott memória egy microSD-kártya legfeljebb 128 Gb (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat későbbi megtekintés céljából elmentheti.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

Nincs beépített akkumulátor, egyszerűen dugja be a hálózati aljzatba, hogy non-stop filmezzen .Kérjük, vegye figyelembe, hogy kihúzva nem fog működni.

BEÉPÍTETT FULL HD VIDEO KAMERA

Egyidejűleg töltheti mobiltelefonját vagy más elektronikus eszközeit és videókat rögzíthet.

A beépített Full HD videokamera 1920x1080 pixel felbontású képeket és videókat képes rögzíteni. Tiszta és részletes képeket biztosít, ideális egy helyiség megfigyeléséhez vagy fontos események rögzítéséhez.

Egyszerűen csatlakoztassa, és a kamera azonnal elkezdi a filmezést. Ezért a kémkamera töltése soha nem szükséges, mivel az áramellátás a csatlakozón keresztül történik.

INTELLIGENS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

A kamera fali aljzatával a legegyszerűbben akkor is kapcsolatban maradhat, ha nincs otthon.

Az intelligens mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a mozgásérzékelő működésbe lépésekor riasztásokat kapjon, így soha nem marad le egy fontos eseményről sem. Az alkalmazáson belüli mozgásérzékelő érzékenységét beállíthatja - magas, közepes, alacsony, kikapcsolt.

Minden kisebb mozgást pontosan rögzít, és azonnal riasztja Önt.

WI-FI / PONT-PONT KAPCSOLAT

A P2P kémkamera lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonodról vagy a tabletedről nézd meg a felvételt, ha 5-10 méteren belül vagy a kamerától. Vagy ha van vezeték nélküli internet az Ön tartózkodási helyén, akkor a mini kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a routeréhez, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera lesz, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megfigyelhesse.

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie az UmeLine alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz).

Az iUni PR1 kémkamera Wi-Fi kapcsolat nélkül is működik. Helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza), majd csatlakoztassa a fali aljzatot a hálózathoz, és a kamera automatikusan elkezdi a filmezést. Vegye ki a memóriakártyát a foglalatból, helyezze be a számítógépbe, és nézze meg a felvételeket.

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS

A 16A teljesítményével ez a fali aljzat stabil és biztonságos áramforrást biztosít a nagyobb elektronikai eszközök, például hűtőszekrények, mosógépek, mikrohullámú sütők stb. számára.

A két USB-port lehetővé teszi az olyan mobileszközök, mint okostelefonok, táblagépek, vezeték nélküli fejhallgatók vagy okosórák egyidejű töltését, így nincs szükség külön adapterekre vagy töltőkre.

A nagy és kis eszközök töltésére való képességével ez a fali aljzat nélkülözhetetlen elemmé válik a folyamatosan fejlődő digitális és technológiai világban.

MŰSZAKI ADATOK:

- Szín: fehér
- Videófelbontás: Full HD 1920*1080 15fps
- Videó formátum: MP4
- Fényképfelbontás: 1920*1080
- Fénykép formátum: JPEG
- Wi-Fi
- Operációs rendszer: Android/iOS
- Memória: MicroSD kártya legfeljebb 128 GB-ig (nem tartozék)
- Mikrofon
- Mozgásérzékelés
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Beépített akkumulátor: nincs
- Az akkumulátor élettartama: korlátlan - tápegységhez csatlakoztatva
- Tápfeszültség: 250V
- Áramerősség: 16A
- USB port kimenet: DC5V = 2100mA maximum

- Méretek: 86 x 86 mm
- Csomagolási méretek: 90 x 100 x 97 mm
- Súly: 86 g

A CSOMAG TARTALMAZZA:

- 1 x iUni PR1 kémkamera fali aljzatba szerelve.

- 1 x felhasználói kézikönyv

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint az ilyen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
550096
Márka
Terméktípus
Priza
Használja a címet.
Videófelvétel
Működési autonómia
Korlátlan - Áramforrás
Maximálisan támogatott memória
32 GB
Operációs rendszer
Univerzális
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080

Ajánlott termékek