Mini kém kamera iUni SQ11, Full HD 1080p, Audió-Videó, Éjszakai látás, TV-Out, Fekete

[1]
RRP price: 7 961,89 Ft
6 353,42 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 136,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 507939
Raktáron

Leírás

Funkcionalitás:

Nagyon kicsi mérete ellenére a fényképezőgép Full HD (1080P) felbontásra képes felvenni, és 12 Mpx-es képeket készíthet.
A Full HD minikamera kiválóan gondoskodik a diszkrét megfigyelésről, különféle felhasználási célokra, így még gyenge fényviszonyok között is képes filmezni / fényképezni. Kis méretekkel egy stabil eszköz, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy nehezen elérhető helyeken rögzítse ruhákon, sisakon, az autó fedélzetén, rögzített vagy mozgatható karosszériákon.


Főbb funkciók:

Felvétel akár 60 percig.
Kompakt kialakítás.
Videó felbontása: 1920 x 1080 (30 kép / mp) / 1280 x 720 (30 kép / mp)
Fotó felbontása: 12 MP (4023 x 3024)
Lövési szög: 140 fok
Mozgásérzékelés
Éjszakai látás
USB 2.0 interfész 
TV-Out
Videoformátum: AVI
Videokódolás: M-JPEG
Fotó formátum: JPG
Támogatott rendszer: Windows me / 2000 / XP / 2003 / Vista, Mac OS, Linux
Feszültség: DC-5V
Interfész típusa: MINI 8 tűs USB
Méretek: 23 x 23 x 23 mm


A csomag a következőket tartalmazza:
 
USB kábel
Mini SQ11 kamera
Szorítótartó
Felhasználói Útmutató


Említi:

Legfeljebb 32 GB-os T-flash kártya támogatása (nem tartozék)
Beépített lítium-polimer 200 mA elem


MAGYARÁZÓ JEGYZET:

A Kém kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amely természeténél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkezik, így használatuk a lehető diszkrétebb. Egyes készülékek aktiválják magukat olyan funkciók miatt, mint a "mozgásérzékelés", mások pedig a speciális gomb / gombok megnyomásával aktiválják funkciójukat. Bizonyos esetekben a termékeknek egyetlen gombjuk van, amely eltérően reagál a megnyomására. Például egy rövid megnyomásával a termék egy bizonyos funkciója aktiválható, egy hosszabb megnyomásával pedig egy másik funkció aktiválható.

Mérnökeink, a külső szakemberekkel együtt, úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a termékek funkcióit és tulajdonságait a felhasználó ismeri és elsajátítja.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor vegye figyelembe a használati útmutatót, valamint minden alkalommal, amikor a használat során nehézségek merülnek fel. Ezenkívül felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy telefonos ügyfélszolgálatunkkal, aki az iUni eszközök használatára van kiképezve az ismeretlen problémák tisztázására.


ÓVATOS!

A kémkamerák a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában a boltokban és / vagy a bemutatótermekben telepítenek a kiállított áruk integritásának biztosítása érdekében. Minden alkalommal, amikor egy ilyen kamerát üzembe helyeznek, tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy a kamerát videó megfigyelés alatt tartják.

A Romániában hatályos jogszabályok értelmében ezen eszközök használata nem engedélyezett azoknak a személyeknek a kifejezett hozzájárulása nélkül, akiket ezen eszközök követnek. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad felhasználni az egyének magánéletének filmkészítésére vagy rögzítésére.

Az IUni Corporation nem vállal felelősséget az eszközöinek a vonatkozó törvényeket megsértő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémprogramok" helytelen vagy tisztességtelen használatáért.

Vélemények

5, 5 csillagból
Based on 1 votes
Csillag 5
100%
Csillag 4
0%
Csillag 3
0%
Csillag 2
0%
1 csillag
0%
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása
I
Ionut Radu
2022. máj. 09.
E perfecta si super pentru supraveghere. Este discreta si din materiale de calitate.

Részletek

SKU
507939
Márka
Terméktípus
Mini kamera, Rejtett szoba
Használja a címet.
Kamera, Videófelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Szögek
140 °
Készenléti autonómia
6 h
Fénykép felbontása
12 Mpx
Videó felbontás
1280 x 720, 1920 x 1080