iUni IP74 fogkrémadagoló kémkamera, Wi-Fi, Full HD, mozgásérzékelővel

RRP price: 48 019,85 Ft
40 003,18 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 126,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 550072
Raktáron

Leírás

SZÁJÁPOLÁS ÉS DISZKRÉT ELLENŐRZÉS

Első pillantásra a fogkrémadagoló csak egy átlagos fürdőszobai berendezési tárgynak tűnik, amelyet úgy terveztek, hogy minden egyes megnyomásával tökéletes mennyiségű fogkrémet adagoljon. Belsejében azonban egy kis kémkamra található, amely az emberi szem számára szinte láthatatlan. Ez a kamera stratégiailag egy feltűnésmentes helyen van elhelyezve, így képeket készíthet, vagy titokban videót rögzíthet.

A dedikált alkalmazással teljes mértékben ellenőrizheti a kamera beállításait, és bármikor és bárhol hozzáférhet a rögzített tartalmakhoz.

A mozgásérzékelő funkció extra intelligenciát kölcsönöz a készüléknek. Amikor a kamera mozgást észlel a látómezejében, automatikusan elindíthatja a felvételt, vagy értesítéseket küldhet a csatlakoztatott eszközöknek. Ezáltal a készülék ideális otthoni megfigyeléshez vagy háziállatok megfigyeléséhez.

Nincs szükség csavarokra vagy fúrásra! Az adagoló a mellékelt öntapadós hátlappal könnyen felszerelhető. Ragasztható csempére vagy fürdőszobabútorra, az egyetlen követelmény, hogy a tartó felragasztása előtt gondosan tisztítsa meg a felületet.

BEÉPÍTETT FULL HD KAMERA

A beépített Full HD videokamera 1920x1080 pixel felbontású kép- és videofelvételek rögzítésére képes. Tiszta és részletes képeket biztosít, ideális egy helyiség megfigyeléséhez vagy fontos események rögzítéséhez.

A 950mAh kapacitású, újratölthető lítium-ion akkumulátorral felszerelt kémkamera körülbelül 2 órán keresztül folyamatos videofelvételt tesz lehetővé. Az akkumulátor töltése a mellékelt mikro USB kábelen keresztül történik.

MICROSD KÁRTYAHELY MAX. 128GB

A kémkamera által támogatott memória egy legfeljebb 128 GB-os microSD kártya (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat későbbi megtekintés céljából elmentheti.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

INTELLIGENS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

Az intelligens mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a mozgásérzékelő működésbe lépésekor riasztásokat kapjon, így nem marad le semmilyen fontos eseményről. Az alkalmazáson belüli mozgásérzékelő érzékenységét beállíthatja: magas, közepes, alacsony, kikapcsolt.

Minden apró mozgást pontosan rögzít, és azonnal riasztja Önt.

Ez a funkció nemcsak a megfigyelés hatékonyságát növeli, hanem minimalizálja a felesleges adattárolást is, és csak a lényeges pillanatokra összpontosít.

WI-FI / PONT-PONT KAPCSOLAT

A P2P technológiával ellátott kémkamera lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonjáról vagy tabletjéről nézze meg a felvételt, ha 5-10 méteren belül van a kamerától. Vagy ha van vezeték nélküli internet az Ön tartózkodási helyén, akkor a mini kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a routeréhez, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera lesz, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megfigyelhesse.

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie az UmeLine alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz).

Az iUni IP74 kémkamera hálózati kapcsolat nélkül is működik,csak töltse be a készüléket, és helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza), és a kamera automatikusan elkezdi a filmezést. Vegye ki a memóriakártyát az órából, helyezze be a számítógépbe, és nézze meg a felvételeket.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Szín: fekete/fehér
- Videófelbontás: Full HD 1920*1080 15fps
- Videó formátum: MP4
- Fényképfelbontás: 1920*1080
- Fénykép formátum: JPEG
- Wi-Fi
- Mobil alkalmazás: UmeLine
- Operációs rendszer: Android/iOS
- Memóriakártya-nyílás: MicroSD kártya legfeljebb 128 GB-ig (nem tartozék)
- Mikrofon
- Mozgásérzékelés
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Beépített akkumulátor: 950mAh
- Felvételi idő: kb. 2 óra
- Töltési idő: kb. 2 óra
- Méretek: 113 x 70 x 60 mm
- Súly: 115 g

A CSOMAG TARTALMAZZA:

- 1 x iUni IP74 fogkrém adagoló kémkamera.

- 1 x micro USB töltőkábel

- 1 x felhasználói kézikönyv

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök olyan funkcióknak köszönhetően aktiválják magukat, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz használata esetén tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
550072
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba
Használja a címet.
Videófelvétel
Maximálisan támogatott memória
128 GB
Operációs rendszer
Univerzális
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080