iUni RP1 vezeték nélküli jelerősítő kémkamera, Wi-Fi, Full HD, mozgásérzékelő, mozgásérzékelő

RRP price: 35 994,85 Ft
28 779,85 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 126,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 550089
Raktáron

Leírás

KITERJESZTETT CSATLAKOZTATHATÓSÁG ÉS VIDEOFELÜGYELET

A beépített kémkamerával ellátott vezeték nélküli jelismétlő egy olyan innovatív eszköz, amely a Wi-Fi hálózatbővítési funkciókat diszkrét megfigyelési képességekkel ötvözi. Ez a fejlett eszköz tökéletes megoldást kínál azoknak, akik szeretnék javítani a Wi-Fi hálózat lefedettségét, valamint bizonyos területeket vagy tereket feltűnés nélkül megfigyelni.

A bármely helyiségbe harmonikusan illeszkedő kialakítású erősítő diszkréten elrejt egy Full HD felvevő kamerát, amely biztosítja, hogy ne keltsen feltűnést, és stratégiailag úgy helyezhető el, hogy széles látóteret fedjen le. A kamera Wi-Fi csatlakoztathatósága lehetővé teszi a valós idejű videostreaming vagy a tárolt felvételek távoli elérését okostelefonján vagy táblagépén található, erre a célra szolgáló alkalmazás segítségével.

A kémkamera, amely olyan szorosan integrált, hogy az összes erősítő funkció teljes mértékben működőképes marad.


128GB-OS MICROSD KÁRTYAHELY A 24/7 FELÜGYELETHEZ.

A kémkamera által támogatott memória egy microSD kártya legfeljebb 128Gb (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat későbbi megtekintés céljából elmentheti.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

Nincs beépített akkumulátor, egyszerűen csatlakoztassa az erősítőt a konnektorba, hogy non-stop filmezzen .Kérjük, vegye figyelembe, ha nincs kihúzva, nem fog működni.

BEÉPÍTETT FULL HD VIDEO KAMERA

A beépített Full HD videokamera 1920x1080 pixel felbontású kép- és videofelvételek rögzítésére képes. Ez tiszta és részletes képeket biztosít, amelyek ideálisak egy helyiség megfigyeléséhez vagy fontos események rögzítéséhez.

Egyszerűen csatlakoztassa az erősítőt a hálózati aljzatba, és a kamera azonnal elkezdi a filmezést. Ezért a kémkamera töltése soha nem szükséges, mivel az áramellátás a csatlakozón keresztül történik.

MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A kamerával ellátott vezeték nélküli hálózati jelerősítő a legegyszerűbb módot nyújtja arra, hogy akkor is kapcsolatban maradjon, amikor nincs otthon.

Az intelligens mozgásérzékelő lehetővé teszi, hogy a mozgásérzékelő működésbe lépésekor értesítést kapjon, így soha nem marad le egy fontos eseményről sem. Az alkalmazáson belüli mozgásérzékelő érzékenységét beállíthatja: magas, közepes, alacsony, kikapcsolt.

Minden kisebb mozgást pontosan rögzít, és azonnal riasztja Önt.

WI-FI / PONT-PONT KAPCSOLAT

A P2P kémkamera lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonodról vagy a tabletedről nézd meg a felvételt, ha 5-10 méteren belül vagy a kamerától. Vagy ha van vezeték nélküli internet az Ön tartózkodási helyén, akkor a mini kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a routeréhez, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera lesz, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megfigyelhesse.

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie az UmeLine alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz).

Az iUni RP1 kémkamera Wi-Fi kapcsolat nélkül is működik. Helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza), majd csatlakoztassa az erősítőt a konnektorba, és a kamera automatikusan elkezdi a filmezést. Vegye ki a memóriakártyát az erősítőből, helyezze be a számítógépbe, és nézze meg a felvételeket.

A WI-FI LEFEDETTSÉG KITERJESZTÉSE

A készüléket úgy tervezték, hogy felerősítse a fő router meglévő Wi-Fi jelét, így a hálózati lefedettséget olyan területekre is kiterjesztheti, ahol a jel korábban gyenge volt vagy nem volt, például távoli szobákban vagy a ház távoli sarkaiban.

Az akár 300 Mbps átviteli sebességgel ez az átjátszó gyors kapcsolatot biztosít olyan tevékenységekhez, mint a webböngészés, videó streaming, online játékok és fájlmegosztás.

Ennek a vezeték nélküli jelkiterjesztőnek a beállítása gyors és egyszerű, használata pedig ugyanilyen egyszerű. Egyszerűen csatlakoztassa a hosszabbítót egy áramforráshoz, és kövesse a beállítási utasításokat. Amint az erősítő be van állítva és csatlakozik a hálózathoz, erős és stabil Wi-Fi-kapcsolatot élvezhet otthona vagy irodája bármely szegletében.

A készülék kompatibilis a piacon kapható legtöbb routerrel és Wi-Fi berendezéssel, így könnyen integrálható a meglévő hálózatába.

MŰSZAKI ADATOK:

- Szín: fehér
- Videófelbontás: Full HD 1920*1080 15fps
- Videó formátum: MP4
- Fényképfelbontás: 1920*1080
- Fénykép formátum: JPEG
- Wi-Fi
- Operációs rendszer: Android/iOS
- Memória: MicroSD kártya legfeljebb 128 GB-ig (nem tartozék)
- Mikrofon
- Mozgásérzékelés
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Beépített akkumulátor: nincs
- Akkumulátor élettartama: korlátlan - tápegységhez csatlakoztatva
- Frekvencia: 2,4 GHz
- Antenna: 2 x külső antenna
- Wi-Fi szabvány: IEEE 802.11b/g/n
- WI-FI átviteli sebesség: 300Mbps
- Biztonság: WPA2-PSK-
Méretek: 100 x 80 x 65 mm.
- Csomagolási méretek: 130 x 110 x 75 mm
- Súly: 80 g

A CSOMAG TARTALMA:

- 1 x iUni RP1 vezeték nélküli hálózati jelerősítő kémkamerával.

- 1 x felhasználói kézikönyv

- 1 x RJ45 internet kábel

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önaktiválódnak az olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz használata esetén tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata nem megengedett az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezése nélkül. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
550089
Márka
Terméktípus
Jelerősítő
Támogatja a memóriakártyát
A címről
Használja a címet.
Videófelvétel
Működési autonómia
Korlátlan - Áramforrás
Maximálisan támogatott memória
128 GB
Operációs rendszer
Univerzális
Fénykép felbontása
2 Mpx
Videó felbontás
1920 x 1080